Strømpeforing | Reparation af rør og afløb i stedet for udskiftning

Strømpeforing af kloak

En tilstoppet eller utæt kloak kan være skyld i både lugtgener og rotter, og derfor skal problemerne helst løses hurtigst muligt.

Det kan gøres ved at udskifte rør og afløb, men ofte kan det klares med en såkaldt strømpeforing.
En strømpeforing er en indvendig reparation i et rør, hvor der indføres et nyt rør i det eksisterende. Strømpeforing kan bruges til både reparation af slidte rør og ved forskellige typer af skader og sparer dig for en masse tid og besvær.
Du undgår, at de eksisterende rør skal graves op og slipper derfor for, at der skal graves ind under huset eller i et haveanlæg. Det sparer dig for udgifter til efterfølgende genopbygning eller reparation af skader. Strømpeforing er derfor et fordelagtigt alternativ til udskiftning af de eksisterende rør både med hensyn til tid og penge.

Vi har tidligere foretaget strømpeforing for kunder i områderne Sønderborg, Haderslev, Tønder, samt resten af Syddanmark.

Specialister inden for strømpeforing

Hos AJ Kloakservice kan vi foretage strømpeforing af rør i diameter fra 100-200 mm og i længder på adskillige meter.

Strømpeforing er især et godt valg, hvis der er tale om utilgængelige rør, men kan bruges i alle typer af rør og alle steder.

Vi rådgiver dig gerne om, hvad det bedste valg er for dig. Vi er specialister inden for strømpeforing, og med vores store erfaring er du sikker på at få udført et godt arbejde i høj kvalitet.

Kontakt os og hør mere om strømpeforing af kloakker

Vil du høre om strømpeforing, og om det er muligt at få lavet hos dig, så kontakt os.

Det er ikke alle steder, at det er muligt, men vi undersøger det gerne for dig og kommer med et godt tilbud på arbejdet, hvis det kan lade sig gøre.

Ring til os på telefon 22 66 89 93 eller send en mail på ajkloak@ajkloak.dk.

Vi er beliggende i Aabenraa og hjælper kunder i Haderslev, Sønderborg, Tønder og i resten af Syddanmark.