Pålidelig og professionel

Hurtig hjælp & ordentligt arbejde

Afløb og kloaksystemer er ikke noget, vi skal tænke på i hverdagen. Det skal bare virke. Derfor er det vigtigt, at hjælpen er hurtig og effektiv, når der er noget i vejen.
Og så skal det laves ordentligt!

 

Professionel service

AJ Kloak er her for at yde professionel service. Vi er specialister i at lokalisere fejl, reparere skader og renovere kloakrør og afløb.
Vi kan godt konkurrere på prisen. Men vi går ikke på kompromis med effektivitet eller kvalitet.

Strømpeforing

En strømpeforing er en indvendig reparation i et rør, hvor der indføres et nyt rør i det eksisterende.

Punktreparation

Med en punktreparation kan vi spare kunden for en masse besvær og udgifter til gravearbejde. Med en “strømpeforing” kan vi lave reparationer og renoveringer af afløb og kloakrør også i de rør, der ligger under huset.

TV-inspektion

Ved hjælp af tv-inspektion kan vi finde frem til fejl og skader på alle typer kloak- og spildevandsrør. Og når vi har et præcist kendskab til problemet, ved vi også nøjagtig hvordan opgaven skal løses.

Brøndrenovering

Hvis vi reparerer en eksisterende brød, frem for at foretage en udskiftning, kan vi løse dine problemer effektivt og til en fordelagtig pris.

Forsikringsskader

Forsikringsselskaber bruger os ofte i forbindelse med reparation af skader, fordi vi kan foretage reparationer effektivt, hurtigt og til en fordelagtig pris.

Opgravning

Vi løser mindre gravearbejder med egne maskiner, mens større gravearbejder bliver udført i samarbejde med specialister.